Ричи броил 3 бона, за да стане Мистър София

Гласувайте за статията

Ричи няма сериозна приятелка

Ричи бил висок едва 174 см

Фитнес инструкторът от „ВИП Брадър“ Ричи е купил титлата си „Мистър София“ – разкрива в. „Уикенд“. Още преди да се включи към формата, името на несъразмерния фитнес модел бе земесено в скандална история. Въпреки че е висок едва 174 см, той препаса лентата на конкурса за мъжка красота „Мистър София“, но срещу подкуп от 3 бона. Момчета, участвали в надпреварата, отсякоха, че конкурсът бил нагласен и това било известно на всички – отбелязва изданието.

„Ричард Величков изобщо не препокрива критериите за конкурсите за красота, където се търси не само лице и излъчване, но и мерки като височина. За да си манекен или модел, трябва да си над 182 см. Само в България тези неща очевидно нямат значение и срещу някой друг лев организаторите на подобни прояви са готови от джудже да направят Аполон“ – коментират пред изданието светски хроникьори.

„Аз съм много амбициозен човек. Някои се борят за любов, други за семейства, за мен най-важното е да съм успял. Целта ми е до една година да съм най-известният треньор в България“ – категоричен е Ричи.
Преди дни той призна пред Мира Добрева, че никога не е имал сериозна приятелка, тъй като евентуално обвързване щяло да му попречи да сбъдне мечтата си да забогатее.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар