Любима икона на Ванга лекува

Гласувайте за статията

Ванга често се отбивала в Роженския манастир

Молитва пред Богородица помага на бездетни

Късно вечерта на 18 септември трима маскирани мъже нахлуват в Роженския манастир – пише в. „Уикенд“. Връзват игумена, който по това време е сам в обителта и започват да копаят с кирки в една от стените под иконите заради легендата, че там е скрито ценно имане. След като не намерили нищо, си тръгнали само с мобилния телефон на свещеника. Недокоснати са ценните икони – отбелязва изданието.

Една от 4-те любими икони на най-известната българска гадателка Ванга се намира в Роженския манастир. Това е изображението на Богородица Вратарница, която се смята за чудотворна заради стотиците жени, забременели след гореща молитва пред нея. Всяка седмица Ванга пристигала в Роженския манастир и с часове стояла пред иконата на Богородица – свидетелстват свещеници. На това място тя обичала да се усамотява с Людмила Живкова и двете по цели нощи си говорили под звездите.

За последните години стотици жени са заченали след поклонение пред иконата на Богородица. Повечето от тях са чакали рожбите си много дълго време. Монасите разказват как жена от Бургас чула от лекарите, че повече няма какво да направят, за да й помогнат да стане майка. С последна надежда пристигнала в Роженския манастир. Това се случило по Коледа. После пристигнала на Великден и щастливо дарила святото място заради бременността си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар