Илияна Раева впечатли с визия на световното по художествена гимнастика (Вижте уникалните й тоалети)

Гласувайте за статията

Илияна Раева събра погледите с визия на световното, шефката на художествената гимнастика всеки ден с различен тоалет

Илияна Раева е перфектционистка във всяко едно отношение. Шефката на федерацията по художествена гимнастика блесна на Световното първенство в „Арена Армеец”.

Снимка; Фейсбук

Раева показа, че перфектния външен вид е не само уважение към самия тебе. А и към хората, с които контактуваш.

На откриването Илияна се появи с костюм състоящ се от панталон и сако. Но най-интересното беше, че в ансамбъла бяха включени български национални мотиви като пафти и червена роза в косите.

Друг от костюмите, с които впечатли през останалите дни бе в нежно розово. Панталонът, който отново бе с дължина до кокалчетата бе в комбинация със сакото, което пък бе цялото в бродерия.

Снимка: Фейсбук

Шефката на художествената гимнастика се показа и в класическа комбинация от бяло и черно. А към червеното сако, което бе изборът й за едни от другите дни бяха включени оригинални черни елементи.

Снимка: Фейсбук

В повечето случаи панталоните, които бяха несменяем детайл от облеклото бяха с дължина над глезените. Но имаше и такива, които покриваха до някъде високите й токчета.

Не на последно място трябва да отбележим, че всичките й тоалети бяха допълнени с атрактивни бижута. Но подбрани с много вкус , за да не се натрапват.

За изявите си под светлините на прожекторите Раева разчита на сериозен екип. Сред, които е личната й стилистка Марина както и фризьор, гримьор и модна къща, предават от електронното издание 24chasa.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар