Връща ли се Нора Недкова във „ВИП Брадър“? (Вижте какво каза плеймейтката)

Връща ли се Нора Недкова във „ВИП Брадър“? (Вижте какво каза плеймейтката)
5 (100%) 1 vote

Нора Недкова се връща в Къщата?

Нора Недкова се връща във „ВИП Брадър“? Плеймейтката бе първият изгонен съквартирант от къщата на риалити формата по Нова тв. Сега Недкова обикаля напред назад и разказва какво е научила от краткия си престой във „ВИП Брадър“ и какво не е успяла да покаже на зрителите за това време в Къщата.

Докато беше във „ВИП Брадър“ Нора показа характер и не спря да мрънка през цялото време. Но в интервю за dir.bg, тя признава, че това е нещо напълно нормално за нея. „А това, че си мрънкам, аз по принцип си мрънкам в живота, но то не е от лошо, просто обичам да си измрънкам всичко и като ми мине, спирам“, завява плеймейтката.

Нора признава също, че се почувствала поласкана, че са кръстила държава на нея – Норландия. Тя обаче осъзнава, че това е една шега. „Това беше една шега и аз го осъзнавам много добре. Но това промени до някаква степен отношението на другите към мен. Мъжете не харесват да се толерира една жена, защото те не обичат жена да им казва какво да правят – така се чувстват маловажни. А другите жени се дразнят…“, казва бившият президент на Норландия.

Недкова не признава ще се върне ли отново в шоуто, но не крие, че риалити формата губи без нея. „Забранено ми е да говоря за такива неща по договор, така че дори да е така, не мога да кажа. Не държа да се връщам. Аз знам, че съм най-колоритният образ тази година, няма как да го отрека. Хората се радват и се забавляват с мен – някои, че съм бил глупава, други просто ми се радват… Всеки има право на собствено мнение“, завява Нора.

Нора Недкова се връща в къщата на "ВИП Брадър"? сн. Фейсбук

Нора Недкова се връща в къщата на „ВИП Брадър“? сн. Фейсбук

„Но аз знам, че шоуто губи без мен. Дори да залагат на Валентин Кулагин, той в един момент ще се изтърка“, категорична е Недкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар