Петко Димитров шашна с откровения: Жена се избира като диня!

Гласувайте за статията

Петко Димитров шашна с откровения

Петко Димитров и съпругата му Яна са една от най-обичаните двойки в родния шоубизнес. И няма съмнение, че са напълно отдадени един на друг. За пет години заедно любовта им само се е увеличила още повече, а бизнесменът е толкова влюбен в жена си, че трепери над нея. В същото време обаче чувството му за хумор е доста опасно. И необичайно. Петко обаче съвсем не се шегува, че си има своя теория за избор на подходящата жена — избира се като диня.

„Аз съм на мнение, че трябва да се избира като диня. Нали знаете как се избира диня? Оглеждаш ги, преценяш, почукваш, ако ти хареса как звучи, пробваш, гледаш под кората какво има и ако и на вкус и цвят е добра — купуваш я! Така се избира и жена. А не каквото ми изберете, или каквото има.“, казва още той.

Петко не коментира дали по същия начин е избирал Яна, а и танцьорката доста се забавляваше на шегите му по този повод. А също на историите от миналото му.

„Всеки има някакво минало, моето също не е за подценяване. Но когато откриеш точния човек и осъзнаеш, че това е правилният или правилната, всичко друго е без значение. Яна знае, че съм имал минало, но това не я притеснява. А и щом си намерил сродната си душа, нямаш нужда да гледаш настрани“, признава още Петко.

Петко Димитров шашна с откровения сн. Vbox7

Петко Димитров шашна с откровения сн. Vbox7

Той споделя още, че танцьорката е доста скромна и не парадира с талантите си — качество, което цени високо в нея. „Тя нашата не е от тези, които обичат да се показват. И като отидем някъде — на сватба, дискотека или купон, всички й викат „Айде танцувай!“. А тя не е от тези, които се показват. Обаче като е на кеф и като й се танцува, развихри ли се на дансинга и всички сядат. Просто гледаш, как всички си сядат“, смее се той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар