Джейн Фонда проговори за пластичните си операции: Не се гордея с тях! (Вижте откровената й изповед)

Джейн Фонда проговори за пластичните си операции: Не се гордея с тях! (Вижте откровената й изповед)
4 (80%) 1 vote

Джейн Фонда е великолепна и 80,  но призна, че не е горда с пластичните си операции

Джейн Фонда разкрива, че е доволна от външния си вид макар да е на 80 години. Носителката на Оскар признава, че външността й не се дължи само на добрите гени. Но и на нейния успех.

Джейн Фонда преди и сега

Легендарната актриса споделя, че си е правила пластични корекции. Тя не иска да премълчава този факт нито да лъже феновете си. Холивудската звезда е коригирала овала на лицето си и си е правила лифтинг около очите.

Джейн от една страна говори, че ненавижда такива интервенции , но от друга изпитала необходимост да прибегне до тях.

Единствената причина да легне под ножа била за да се чувства по-добре. Тя споделя, че харесва лицата на жените, които носят отпечатъците на живота. И за предпочитане е да изглежда като Ванеса Редгрейв. Но не била толкова смела като нея.

А колкото до стегнатата си фигура Джейн признава, че дължи единствено на пилатеса. С който и сега не спира да се занимава. Но в много по-бавно темпо в сравнение с на младини.

По време на младостта си звездната актриса успява да се пребори със страшното заболяване буимия.Тя винаги е полагала много усилия за външността си защото не се харесвала.

Да е перфектна във всяко едно отношение й било вменено още от детството. Баща й казвал, че никой няма да я обича ако не е съвършена, предават от елекронното издание noviteroditeli.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар