Бившият на Пипа Мидълтън заби истинска принцеса (Вижте новата кралска двойка)

Гласувайте за статията

Бившият на Пипа Мидълтън се жени за принцесата на Кент

Бившето гадже на Пипа Мидълтън не успя да отведе до олтара кралската сестра, но пак намери начин да се уреди с кралска годеница. В последно време в английския кралски двор принцеси не липсват, а желаещи да се оженят за тях – също.

Ексгаджето на Пипа – Томас Кингстън се жени за племенницата на кралицата и втора братовчедка на Уилям и Хари – лейди Габриела Уиндзор. Дъщерята на принц и принцеса Майкъл от Кент. Новината за годежа им бе оповестена от говорител на двореца Бъкингам, като се очаква на сватбата да бъдат поканени кралицата, дуковете на Кеймбридж, семейство Мидълтън, както и принц Чарлз и принц Хари.

Томас Кингстън е определен като известен финансов анализатор, който е добре познат и с дипломатическите си мисии. Той работи като един мениджър на проект за Международния център за помирение. Участва в различни миротворчески инициативи и е добре познат в дипломатическите среди. През 2011 година се запознава с Пипа Мидълтън и двамата започват да се срещат. След няколко години заедно се разделят, но остават добри приятели.

Именно покрай Пипа, Томас се запознава с настоящата си годеница – лейди Амелия Уиндзор. Двойката поддържа връзка от 2016 година, когато се събират официално. Преди броени седмици той й предлага брак, като двамата са доста дискретни в отношенията си. Габриела Уиндзор е на 37 години, управлява онлайн платформа и е директор на Branding Latin America. В същото време работи като моден редактор на „Лондон мегъзин“ и е сред най-успешните млади автори в Лондон.

Принцесата на Кент Габриела Уиндзор се омъжва за бившия на Пипа Мидълтън сн. Инстаграм

Принцесата на Кент Габриела Уиндзор се омъжва за бившия на Пипа Мидълтън сн. Инстаграм

Името на Габриела по принцип не се замесва в скандали, но по-рано през годината светския журналист Аатиш Тайзър разкрива скандални подробности за семейството. Той твърди, че роднините на приятелката му се дрогират, проявяват расизъм спрямо тъмнокожите и шокира с куп признания. Семейство Кент оставя всички обвинения без отговор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар