Анджелина Джоли мъсти на Брад с филм заради развода

Анджелина Джоли мъсти на Брад с филм заради развода
3 (60%) 2 votes

Анджелина Джоли мъсти на Брад с филм заради развода

Анджелина Джоли отмъщава по холивудски на Брад Пит. След като актьорът провали всичките й опити да сложи край на брака им по бързата процедура, тя се зае да му отмъщава. И то, както умее само една жена.

Въпреки че бе обявила, че не желае да играе в нови проекти, а да бъде режисьор, Анджелина се завръща на големия екран. Тя влиза в един от хитовите трилъри, а ролята й е на изключително отмъстителна съпруга, която търси възмездие за смъртта на съпруга си и четирите си деца.

Заедно с единственото оцеляло дете, което е само на 12 години тя ще търси отговори и отмъщение. Анджи ще бъде и продуцент на филма, освен актьор.

В лентата изплуват и зловещи обстоятелства около покойния съпруг и нищо не изглежда такова, каквото е привидно. Очаква се проектът да бъде един от най-хитовите филми на годината за 2019, още повече, че Анджи се беше оттеглила.

Мнозина предполагат, че в сценария ще намерят място и някои сцени от личния живот на Брад и Анджелина. Както и някои не особено приятни неща за актьора. Самият той неотдавна заяви, че съпругата му планира да го унижи пред съда като използва негова грешка от миналото. Много е вероятно след неговите собствени разкрития, Анджи да използва признанията му като сюжет за филма.

Други пък виждат участието на Анджи в психотрилъра и като послание за Брад Пит. Според тях актрисата му отправя съобщение, че той е неспособен да се грижи за децата им, заради което е по-добре да се оттегли. Междувременно разводът на двойката продължава да е в застой, тъй като не могат да се разберат за наследниците си.

Анджелина Джоли с нова роля сн. Picryl

Анджелина Джоли с нова роля сн. Picryl

Брад настоява за съвместно попечителство, а Анджелина — за пълен контрол над децата. В отговор на последното Пит поиска от съда актрисата да се подложи на психиатрична експертиза.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар