Димитър Рачков и Мария Игнатова търсят…

Гласувайте за статията

Двойката е на път да свие ново любовно гнездо

От близкото обкръжение на Мария Игнатова и Димитър Рачков издават, че в последно време двойката търси все по-усилено ново жилище, в което да заживеят заедно.

При все, че двамата успяха да стопят ледовете и да се съберат отново, на този етап те все още живеят разделено.

Димитър Рачков

Двойката е на път да свие ново любовно гнездо

За намирането на любовно гнездо Мария Игнатова и Димитър Рачков наели брокер, който да им помогне с търсенето. Именно той е натоварен със задачата да издири перфектния за тях апартамент.

Условията, които Мария Игнатова и Димитър Рачков са поставили пред брокера били жилището да е локализирано в уединен квартал и да е не по-малко от 150 квадрата. На този етап блондинката все още живее при майка си, а Димитър Рачков в ергенската си къща. Въпреки това двойката се среща всяка вечер.

Те дори споделили пред приятели, че това си има и положителна страна – чувстват се като гаджета.
Димитър Рачков заявил готовност да се изръси колкото е необходимо за новото им жилище, за да компенсира лошото си отношение в месеците, когато бяха разделени.

Мария Игнатова не спира да го упреква, че е избързал да се освободи от предишния апартамент, в който живеели, без дори да се опита да си я върне. Тя посочва, че въпреки всичко имало вероятност да му прости греховете още тогава, а не да чака цяла година, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар