Лъсна скандалната истина за изгонването на Нора Недкова от ВИП Брадър

Гласувайте за статията

Недков не издържал на излагацията и извел дъщеря си експресно

На бял свят излезе скандалната истина, заради която Нора Недкова се превърна в първата съквартирантка, която бе изгонена от къщата на ВИП Брадър.

Оказва се, че заради негативния имидж, който президентката на Норландия успя да си създаде под покрива на ВИП Брадър, е накарала баща й да потъне в земята от срам. Именно поради тази причина Николай Недков е намерил начин да изведе незабавно дъщеря си от къщата в Нови хан.

Нора Недкова

Недков не издържал на излагацията и извел дъщеря си експресно

Припомняме, че Нора Недкова бе първата съквартирантка, която в понеделник вечер изхвърча като тапа от луксозната къща на ВИП Брадър в Нови хан. Макар, че остана в къщата само за една седмица, Нора успя да опъне нервите на съквартирантите си до краен предел.

Тя непрекъснато отвръщаше на провокациите на Валентин Кулагин, а безсмислените спорове, които двамата успяваха да заформят с лекота, подлудиха съквартирантите.
Шефът на „Златни пясъци“ АД – Николай Недков бил категоричен, че няма как да позволи дъщеря му да продължи да се излага като първата кифладжийка.

Той направил всичко по силите си да я отстрани от шоуто, за да спре да уронва репутацията му пред обществото, при това в национален ефир. Близки до Недков разкриват, че направо му се реве от излагацията, която Нора успя да спретне в риалитито, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар