Зуека отново разочарова щерка си

Зуека отново разочарова щерка си
5 (100%) 1 vote

Щерката на Зуека преживява поредното разочарование

За втори път Зуека нарани щерка си Девина, която плод на любовта му с неговата първа съпруга Нина Димитрова. Дъщерята на комика и режисьорката направи най-важния избор в живота си. Талантливата тийнейджърка реши да следва мечтата си и записа специалност „Режисура и драматурния“ в най-престижния колеж на Острова – „Куин Мери“.

Но за да сбъдне мечтата си, девойката се нуждае от солидна финансова подкрепа. Въпреки, че нейният баща има финансовата възможност да покрие разходите покрай следването на Острова, той отказва да помогне.

Семестриалната такса на Девина е 9000 паунда. Но Зуека не е дал дори половината. Той заявил на щерка си, че всеки месец ще получава от него по 490 паунда. Въпреки това, пред приятели комикът не спира да се хвали, че покрива всички разходи на щерка си.

Истината е, че Девина е получила студентски кредит. Въпреки, че и той не покрива цяла сума, девойката все пак успяла да си набави и останалата част от нея.

Това е вторият тежък удар, който получава от баща си, след като той заряза нея и нейната майка заради новата си съпруга.

Преди две години Зуека сключи брак с новата си изгора, от която има син. Техни кумове бяха Мария Игнатова и Димитър Рачков, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар