Йордан Йовчев се хвана да чисти във „Фермата“

Гласувайте за статията

Йовчев е сред най-уважаваните фигури във „Фермата“

Риалитито „Фермата“ с над милион зрители на старта си

Легендарният гимнастик Йордан Йовчев започна мисията си на обединител във „Фермата: Съединение“ пред над 1 млн. зрители, които избраха шоуто на Би Ти Ви и в двата стартови епизода – на 6 и 10 септември, отбелязва в. „Уикенд“.

По данни на ГАРБ първият решаващ сблъсък между отборите на тукашните и емигрантите в понеделник вечер е събрал близо 45 процента от всички зрители пред екрана. Пикът на зрителският интерес е в 22 часа, когато изхода от първия дуел са гледали над 1 милион зрители.

Още през първата вечер от престоя си във „Фермата“, вместо да се настани удобно, каквато привилегия има, олимпийският медалист Йордан Йовчев се хвана да върши тежка работа. След проведения първи дуел в шоуто, който беше между Георги от отбора на тукашните, и Симеон от отбора на емигрантите, Жоро зарадва съотборниците си с категорична победа. Освен че стана фермер на седмицата, той определи тимът му да спи в по-хубава къща в стопанството и да се наслаждава на обилна вечеря с печено прасенце.

Въпреки че по време на първия двубой Йордан Йовчев подкрепи българите, живеещи у нас, той не последва примера им да си легне и да си почине след дългия първи ден в шоуто, а се хвана да помага на емигрантите със събирането на боклуците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар