Потулват криминален клучай с Миню Стайков

Гласувайте за статията

Алкохолният бос М. Стайков има 4 осъдителни присъди

Миню Стайков, който има 4 осъдителни присъди, се измъкна от дело за убийство по хуликански подбуди през далечната 1993 година

Арестуваният алкохолен бос Миню Стайков е бил разследван за убийството на човек през далечната 1993 г., но е бил оправдан 5 години по-късно от Бургаския съд – пише в. „Уикенд“. Тогава новоизлюпеният бизнесмен шофира лъскавото си БМВ в родния си град Карнобат, когато е ударен на стръстовището от вартбурга на 20-годишния Стефан иванов. Вместо да повика КАТ, побеснелият Миню Стайков и спътникът му – негов охранител, се нахвърлят с юмруци върху младежа. Той е пребит жестоко и се озовава в болницата, където издъхва няколко часа по-късно.

Първоначално Миню Стайков е обвинен за убийство по непредпазливост, но след продължително разследване се оказва, че пребитият Стефан починал при злополука в болницата. Според разследващите младежът паднал от леглото в болницата и ударил главата си в нощното шкафче, а от силния удар починал. Така Стайков и бодигардът му са оправдани през 1998 г. от съда в Бургас.

„Всички знаят каква е истината, момчето почина от жестокия побой, който му бе нанесен. Тогава обаче истината бе потулена заради богатството на Миню“ – коментират жители на Карнобат, които и досега помнят случая и съжаляват за отишлия си без време младеж точно в апогея на мутренските години.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар