Маринела Арабаджиева – скромна гимназистка в Пловдив

Маринела Арабаджиева – скромна гимназистка в Пловдив
3 (60%) 1 vote

Маринела и Ветко се грижат добре за външността си

Нищо не предвещава милионерско бъдеще на Маринела

Преминалата в нелегалност милионерка Маринела Арабаджиева е била симпатична брюнетка в ученическите си години – пише в. „Уикенд“. Доказателство са снимки, които публикува самата тя във Фейсбук групата „Випуск 85, ЕСПУ „Лиляна Димитрова“, Пловдив“ – отбелязва изданието.

Днешната милионерка представя себе си скромно и лаконично като: „Маринела Арабаджиева (Тенева), 4 деца, 4 внука, собствен бизнес, собственици двамата със съпруга ми“. На фотосите от ученическите години Маринела по нищо не се отличава от другите момичета. Има я дори в униформа, с която се е подвизавала на военно обучение.

В социалната мрежа Мариела Арабаджиева събира овации за външния си вид: „Вие сте като абитуриенти, бе, Маринелче“ – отбелязва неин съученик под снимка, на която тя е в обятията на съпруга си Ветко.
„Ами ние сме си такива“ – отговаря Арабаджиева.

Преди 2 години класът се събира на традиционна среща в хотела й „Марица“ в Пловдив, но самата тя не присъства. Милионерката великодушно обещава: „Следващия път ще съм с вас“, но по една или друга причина не се появява. Така или иначе липсва на фотосите от следвашите класови сбирки.

Затова пък е качила снимките с дъщерите и синовете си, от които могат да се направят изводи за хобитата и забавленията на семейството. Маринела Арабаджиева позира с пура в ръка, а също и с наргиле в компанията на наследниците си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар