Папи Ханс ходи по чалготеки (Вижте какво още призна за личния си живот + видео)

Гласувайте за статията

Папи Ханс ходи на чалга партита

Константин Трендафилов, по известен с псевдонима си Папи Ханс, ходи на чалга партита. Изпълнителят на „Кекс“ разказа в къщата на „ВИП Брадър“, където е в момента, какво е преживял на едно такова парти.

В клипа се вижда, че съквартирантите са се събрали в двора на Къщата и се радват на последните слънчеви лъчи, като повдигат градуса на настроението с весели истории. „Животът е пари и хубави жени“, разсъждава върху ретро песен бъдещият татко Веселин Плачков, цитирайки небезизвестния хит на Кондьо – „Мъни, мъни“. Отваряйки темата за ретро хитовете, Папи Ханс не остава по назад и се включва със собствена история от това лято. Вижда се, че другите съквартиранти не са по-назад с текстовете на чалга песните. Те също се включват в забавлението, припявайки други хитове на Кондьо.

Папи признава, че чуе ли текст веднъж, веднага му се запечатва в главата. Докато разказва своята история от чалга клуба Константин показва и няколко чупки в ханша. И въпреки думите му, че не е ходил на чалготека от 5 години и това лято му е било за първи път от доста време насам, вижда се, че не е загубил тренинг с танците.

Папи признава още, че с приятели са си позволявали да слушам чалга, но в заведението никак не му е било приятно. „Хората са адски неприятни. Всички са отчаяни, неприятни, с вталени ризки… всички се оглеждат. Един дойде и ми вика: „Брат, дай да се снимаме“, разказва въодушевено изпълнителят на „Кекс“.

Папи Ханс ходи по чалготеки сн. Инстаграм

Папи Ханс ходил на чалготека лятото, но не му харесало  сн. Инстаграм

Това поведение много дразни Папи, защото той мрази да му навлизат в личното пространство. Той категорично му отказва. Константин казва също, че по принцип не отказва да се снима, но много го дразнят толкова напористи фенове, които влизат така рязко в личното му пространство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар