Ани Пападопулу разказа за кошмара, през който е преминала като млада (Вижте)

Гласувайте за статията

Ани Пападопулу разкри през какви трудности преминава

Ани Пападопулу разказа за кошмара, през който е преминавала като млада и как се е съвзела от него. От няколко дни актрисата ни радва с невероятното си превъплъщение в ролята на съпругата на доцент Банков – Ева, в „Откраднат живот“. Животът на актрисата обаче не винаги е вървял гладко. Като всички хора, тя преминава през много изпитания в своя живот през годините.

Днес актрисата разкри пред Мон Дьо какво й е помогнало да се справи с анорексията, както и трудностите пред това да си жената на доцент Банков. Историята на Ани Пападопули е „една история за пътя на анорексията, история за една лекарска грешка, която коства живота на първото й дете, история за неразбиране, за депресия“. Така Мон Дьо описа тъжната страна от живота на актрисата.

Според Ани Пападопулу, всички нещастни събития и депресивни състояния в нейния живот са били, за да й се случи нещо хубаво след това. Още от ученичка актрисата не се чувства щастлива. „Бих казала, че бях доста потиснат човек“, споделя тя. Казват на Ани, че е дебела и никога нищо няма да стане от нея. Тези думи се отразяват много тежко на самочувствието на актрисата и тя стига до анорексично състояние. Следствие на отслабването актрисата има и много здравословни проблеми.

Ани успява да се съвземе от тежкото състояние, в което се намира благодарение на ученичките на Лидия Ковачева. Те успяват да я върнат в нормална физическа кондиция. И когато влиза в НАТФИЗ вече всичко се нормализира. Тогава актрисата среща Стоян Радев – бивш съпруг на актрисата и баща на детето й. Пападопулу обвинява единствено себе си за проблемите си, които вече са далеч зад гърба й.

Ани споделя също, че и до ден днешен е склонна „да бъде мачкана“, за да няма проблеми с никого.

Ани Пападопулу разказа за кошмара, който преживява като млада сн. Фейсбук

Ани Пападопулу разказа за кошмара, който преживява като млада сн. Фейсбук

Тя говори и за новата си роля в сериала „Откраднат живот“ – на Ева, жената на доцент Банков. Ани не крие, че се притеснява в началото, но получава подкрепата на Юлиан Вергов и така нещата се получават.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар