Сашка Васева смая с новата си визия (Вижте)

Сашка Васева смая с новата си визия (Вижте)
4 (80%) 1 vote

Сашка Васева показа изваяно тяло

Сашка Васева смая феновете си. Поп фолк изпълнителката пусна снимка в социалната мрежа Фейсбук и остави почитателите си без думи. Промяната на певицата е видима. Сашка е свалила излишните килограми и изглежа зашеметяващо. Поп фолк изпълнителката се е снимала седнала на син фотьойл, с минижуп и изрязано деколте.

Васева е изпънала дългите си  и стройни крака. На кадъра се вижда също, че поп фолк изпълнителката този път е заложила на по-семпъл грим, а не на типичните за нея брокатени сенки. Сашка е сменила и прическата. „Морето е синьо, небето е синьо… и изповедалнята на „ВИП Брадър“, пише певицата към снимката, към която получи хиляди комплименти за новата си визия.

Свалените килограми, новата прическа и семплият и по-естествен грим определено са оказали невероятно влияние върху  Сашка. И както феновете отбелязват с времето тя изглежда „все по-млада и красива“.

В предния сезон на „ВИП Брадър“ поп фолк изпълнителката заяви, че иска да се върне отново на сцената и да радва почитателите си. Те очакват от своята любимка скоро да пусне ново парче и да покаже какво може. А новата по-обрана визия на певицата определено се харесва на всички.

Сашка е сменила стила от 90-те с нещо по-модерно. Свалила е тежкият грим, в който неизменно присъстваха брокатените сенки, с нещо по-семпло и много по-красиво. Почитателите на поп фолк изпълнителката не спират да й правят комплименти с надеждата, че ще ги чуе и няма отново да се завърне към стария си начин на гримиране.

Сашка Васева смая феновете си с визия сн. Фейсбук

Сашка Васева смая феновете си с визия сн. Фейсбук

Феновете на Сашка са щастливи, че въпреки здравословните си проблеми, които се влошават през последните месеци, тя продължава да се бори и не се предава. Поп фолк изпълнителката е казвала, че намира сили в музиката и не веднъж е благодарила на почитателите си за подкрепата, която й оказват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар