Боби Браун направи ужасяващи признания за Уитни Хюстън: Тя ме завлече в ада на дрогата!

Боби Браун направи ужасяващи признания за Уитни Хюстън: Тя ме завлече в ада на дрогата!
4 (80%) 4 votes

Боби Браун  с шокиращи разкрития за Уитни Хюстън

Бившият съпруга на Уитни Хюстън направи ужасяващи признания за нея. Боби Браун засне филм за живота си. В него той разкрива, че бившата му съпруга го е завлякла в ада на наркотиците, пише tocka.com.mk, позовавайки се „Мирър“. Продуцент на филма е самият Боби Браун. В него той твърди, че Уитни го е карала да взема дрога, когато е бил „чист“.

Според изданието „Мирър“ акцентът във филма е в „очернянето“ на Уитни Хюстън. Това е постигнато като е обърнато специално внимание на сцената, когато Боби Браун получава инсулт, а тя го оставя да умре. Във филм Браун казва също репликата: „Дотук беше с наркотиците“. Показват се и различни сцени от живота на бившия съпруг на Уитни Хюстън-  от това как той сам се бори с проблемите си, до това – как катастрофира заради въздействието на наркотици.

Боби Браун и Уитни сключват брак през 1992-ра година. От него те имат една дъщеря – Кристина Боби Браун. Уитни Хюстън напусна този свят на 48-годишна възраст, през 2012-та година. Три години по-късно от този свят си отиде и дъщеря й по същия начин, по който загина и Уитни.

Филмът не е първият път, когато Боби Брауин се опитва да „очерни“ Уитни. Преди две години той издаде автобиографична книга, където също направи някои шокиращи разкрития за своята бивша съпруга. едно от твърденията беше, че Уитни е пушила марихуана с дъщеря им, която по това време е била тийнейджърка. В книгата си Браун пише още за бурния си живот с Уитни Хюстън и за отчуждението на дъщеря им след развода.

Певецът оспорва твърденията на близките на Уитни, че той е виновен за проблемите й с наркотиците и отправя упреци към тях, че са му пречили да поддържа връзка с дъщеря си.

Боби Браун направи ужасяващи признания за Уитни Хюстън в новия си филм сн. Уикипедия

Боби Браун направи ужасяващи признания за Уитни Хюстън в новия си филм сн. Уикипедия

Сега, две години след като е издал книгата си, Боби Браун нищи проблемите в семейството и с филм. В него той отново хвърля вината на бившата си съпруга Уитни Хюстън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар