Диона става чалга певица (+ Видео как Нора пак й се подигра)

Гласувайте за статията

Диона иска да става чалга певица, Нора пак й се подигра

Хип-хоп дивата Диона реши, че иска да става чалга певица. В разговор с Лора, Ванко 1 и Нора, изпълнителката призна, че се притеснява заради музиката си. „Песните ми са твърде хард. Много са нецензурни и се притеснявам, че отивам към попфолк стила. Може би трябва да сменя жанра, така ще ме харесат повече“, заяви изпълнителката.

В отговор Нора побърза да я захапе, че твърде голямо внимание отдава на общественото мнение. „Ти пък! Наистина ли ще се съобразяваш с това, какво мислят за тебе хората?“. В отговор изпълнителката й припомни, че все пак е публична личност, а освен това дължи популярността си на феновете.

„Няма начин. Нали се сещаш, че ние сме публични личности. А и работата ни е такава, че трябва да се харесваме на хората. Така че правя музика, която да се харесва на тях“, обяви рапърката.

Ванко 1 я подкрепи, но Нора както винаги се оказа на съвсем друга вълна. Силиконката заяви, че не дава пет пари за общественото мнение и прави каквото й харесва. „Ти пък, аз правя каквото си искам и каквото на мен ми харесва“, заяви още Недкова.

Миналата вечер тя успя да провали мисията на женския отбор и да извади от релси дори спокойната Мира Добрева. Цялата трупа се зае да я убеждава да участва в шоуто, а не да го проваля. Нора обаче реши да се прави на капризна и отказа да ги послуша. Накрая дори Мира Добрева избухна, тъй като не издържа на прищевките на силиконката. С невероятни усилия жените успяха да убедят Недкова да участва в шоуто за таланти. Но тъй като нямаха никакво време да се подготвят, мъжете успяха да ги победят с лекота и то въпреки присъствието на Ева и Ваня.

Диона става поп фолк звезда сн. Вип Брадър

Диона става поп фолк звезда сн. Вип Брадър

А защо още Диона иска да сменя професията вижте във видеото по-долу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Диона става чалга певица (+ Видео как Нора пак й се подигра)”

  1. Аз съм

    сеп. 17. 2018

    Нора не е силиконка защо в статията си пишете, че е силиконка?
    Диона е лицемерка и подмазвачка

Добавете коментар