Фики Стораро наруши брачния обет (Вижте какво причини на Гюлджан)

Фики Стораро наруши брачния обет (Вижте какво причини на Гюлджан)
5 (100%) 1 vote

Фики Стораро погази брачните клетви

Фики Стораро се върна към старите си навици. Преди да заведе Гюлджан пред олтара, той имаше навика често да сменя приятелките си. Въпреки, че преди месеци красивата му съпруга го дари със син, той отново се е върнал към ергенските си привички.

Поредната гореща клюка около изпълнителя гласи, че той има любовница. Новата му тръпка е дъщеря на известен бизнесмен. Красавицата, която живее като истински принцеса, си набелязала Фики по време на негово участие и веднага се запознала с него.

Наследникът на Тони Стораро не успял да устои на нейния чар и вече трети месец се носи на крилете на любовта с нея. Докато двамата обикалят хотелите в страната, красивата Гюлджан е денонощно до сина си.

Младоженката бързо заподозряла мъжа си в изневеря и последвали няколко грандиозни скандала. Но Фики Стораро категорично отрича, че в живота му има друга жена освен нея.

По съвет на баща си, той е решил да върже Гюлджан с още деца, като същевременно няма никакво намерение да се откаже от новата си тръпка. Тони Стораро съветва сина си да кръшка от семейното ложе и никога да не си признава. Дори и ако Гюлджан го види с очите си.

Майката на Фики не одобрява поведението му е на мнение, че той трябва да уважава съпругата си, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар