Принц Чарлз бил разочарован от раждането на Хари (Вижте как обидил Даяна)

Принц Чарлз бил разочарован от раждането на Хари (Вижте как обидил Даяна)
3 (60%) 5 votes

Принц Чарлз мечтаел за момиченце, Даяна не посмяла да  сподели пола на бебето до самото раждане

Принц Чарлз бил много разочарован, че второто им дете пак е момче. Той не се сдържал и изръмжал на съпругата си „ Момче, и на всичкото отгоре червенокосо”.

Принц Чарлз и прнцеса Даяна с Хари на изписването от болницата

Тези тежки думи ударили в сърцето Уелската принцеса и окончателно го охладили към бащата на децата й.

Това пише в книгата си за Даяна  „Даяна: Истинската й история“ личния й треньор Ендрю Мортън.

Чарлз явно е смятал, че думите ще се възприемат от родилката на шега. Но дебелашкия му хумор я засегнал жестоко. Благодарение, на което разклатените им от преди отношения допълнително се обтегнали.

Реакцията на таткото след раждането на второто им дете окончателно ги смразила и кралската двойка вървяла вече към развод.

Даяна винаги е знаела, че синът на кралицата много силно се надява второто им дете да е момиченце. Тя въпреки, че предварително е знаела пола на бебето до последния момент го запазила в тайна, предават от електронното издание kanal3.bg.

Според изданието „Пийпъл” принц Чарлз бил възмезден когато се родила внучката му Шарлот. Щастливият дядо споделил след раждането на второто дете на принц Уилям и херцогиня Кейт, че искрено се надявал да има внучка, която ще се грижи за него когато много остарее, цитират думите му от медията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар