Половинката на Ветко Арабаджиев пробвала самоубийство

Гласувайте за статията

Ветко и Маринела още са в чужбина и не са се предали на властите

Милионерката Маринела Арабаджиева се нагълтала с хапчета преди една година

Жената на Ветко Арабаджиев Маринела е била на косъм от фатален край, но е спасена в последния момент от докторите – пише в. „Уикенд“. Няколко дни милионерската съпруга е била в кома, между живота и смъртта – отбелязва изданието.

Миналия август излезе новината, че Маринела е приета в болница. Мълвата се носеше от уста на уста, но причини за болежката така и не бяха оповестени. Седмица след това се появи обяснение от самата Маринела, че е постъпила в спешното заради алергия, причинена от продукт за отслабване. Новината, че е била на прага на смъртта, според нея била силно преувеличена.

„Не е вярно. Истината е, че мъжът й си хвана любовница – доста по-млада от нея и наистина трепачка. Ветко Арабаджиев си повярва, че ще може да се разведе с Маринела и дори ѝ го казал в прав текст. Така се стига до неуспешния й опит за самоубийство, като се нагълта с хапчета“ – внася яснота източникът на „Уикенд“.
Според него милионерската съпруга наистина смятала да сложи край на живота си, защото била на косъм от фатален край – на командно дишане и с полиорганна недостатъчност.

След повече от месец под грижите на добри специалисти Маринела успяла да се измъкне от лапите на смъртта. През това време съпругът ѝ преосмислил нещата от живота и решил да разкара младата си метреса за сметка на жена си, с която са родители на четири деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар