Меган Маркъл потъна в изолация заради Хари (Вижте неволите на принцесата)

Меган Маркъл потъна в изолация заради Хари (Вижте неволите на принцесата)
3.25 (65%) 4 votes

Меган Маркъл тъжна и самотна след сватбата, заради Хари кралската снаха остана без приятели

Меган Маркъл от както стана кралска особа след сватбата с принц Хари я налегнаха тежки проблеми. Херцогинята на Съсекс, която преди бе актриса не е сънувала, че ще остане без нито един верен приятел след брака си с един от британските престолонаследници.

Като една жизнерадостна жена преди сега новата принцеса на Британия трябва да се съобразява с кралския протокол и й е трудно в преценката на кого може да се довери. И за да не сбърка тя е много самотна и не може да вярва дори на най-близки си хора.

Снимка: Венити Феър

37-годишната бивша актриса загуби връзка с няколко от най-доверените си приятели, с които споделяше лични неща. За това макар да се окичи с титла на благродничка на Меган й е много тежко, пишат британските медии.

След като в пресата се пишат често някои детайли от частния й живот като се позовават на „близки източници” става ясно защо на херцогинята й е толкова трудно да прецени на кого може да има доверие. Притеснена е, че някой пикантен детайл може да се появи във вестниците или по електронните сайтове. С това ще навреди както на кралските си роднини, така и на собствения си имидж.

Както вече стана известно Маркъл няма връзка дори с роднините си. Които за съжаление не бяха добронамерени към нея. Единствена приятелка й остана нейната майка Дорис. Която скоро се пресели в Лондон за да е по-близко до дъщеря си, предават от електронното издание hitportal.com.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар