Лео Кадели е бесен на въпросната Даниела Иванова!

Албанецът Лео Кадели, който основа групата за благотворителност във Фейсбук "Приятели, помагайте", е повече от бесен. Той е разярен от измамата на варненката Даниела Иванова. Която, по думите му, офейкала с пари, предназначени за болен мъж. [caption id="attachment_565663" align="aligncenter" width="225"]Лео Кадели Лео Кадели издирва измамница от Варна[/caption] Лео Кадели сподели историята в мрежата, както и снимка на въпросната дама от морската столица. Ето какво разказа подробно:

"На вниманието на Варна и дарителите, които помогнаха за Светльо от Варна. Търси се!!! Тази жена не е част от нас, защото се опитвала да злоупотребява с доверието ни. Казва се Даниела Иванова и е от Варна.

ЩЕ НАКАЖА ВСЕКИ, КОЙТО СИ МИСЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ИМЕТО МИ ИЛИ ДАРЕНИЯТА ОТ ХОРА, КОИТО НИ ВЯРВАТ. Търся я от 20 дни, за да ми даде отчет за дарените 300лв, за които тя сама ми се обади да каже, че наш дарител й ги е дал за Светльо. НЕ ВИДЯХ ОТЧЕТ ЗА ТЕЗИ ПАРИ. Търсих я по телефона, търсих я по месинджър-а, но не отговаря. Даниела, не мисли, че лесно ще се отървеш от мен и хората, които ни вярват. Днес ще пътувам за Варна, към нейния дом, за да я открия. Имам доста приятели там, ще се изморим малко, но ще те намеря.

Съветвам те да ме чакаш с парите на ръка и с реално обяснение защо се криеш. Иначе лошо ти се пише. Аз не съм политик, за да ти търся оставка или извинение, аз отмъщавам, защото това име и доверие го създавам от много време с много труд и много прозрачност.

Съветвам всички приятели, които я познават, да й се обадят и да й обяснят, че с измама не се стига до никъде. Разполагам със запис, в който тя ми звъни и казва, че има дарени 300лв и пита какво да прави с тях. Аз й казах да ги държи за момента да видим дали ще намерим дом за Светльо и да купуваме неща за неговия дом. Тя на следващия ден ИЗЧЕЗНА. Нека всеки бъде внимателен, когато се захваща да помага заедно с мен, защото на първо място не търся да е добър човек, а да е коректен и прозрачен.

Даниела, ясно ми е вече защо доста варненци те наричаха измамица, както и това, че си откраднала дарение не само веднъж. Но моите ще ги върнеш, защото моите родители са ме научили да отмъщавам. Доброто да го върна х10, а лошото х11.

Ще харча още 3000, ама ще те намеря, след като от 20 дни не мога да те открия по телефона. И сестра ми да си по същия начин ще те накажа, защото ти си некоректна, а родителите ми ме научиха, че е по-добре да режа аз главата на сестра ми, отколкото някой чужд човек. [caption id="attachment_565664" align="aligncenter" width="169"]Лео Кадели издирва измамница от Варна! (офейкала с пари за болен мъж - виж тук) - Снимка 2 Ето го профилът на Даниела, показан от Лео[/caption] Не се опитвам да взема правосъдието в свои ръце, не ми е нужен никой и нищо да защитавам моето име и моите права. Моля, всеки, който е изпратил пари на Даниела да ми пише или да ми се обади. „Даниела пожела сама да бъде отговорник за каузата ,,Светльо - Варна" Това, което прави успешна нашата платформа ,,Приятели,ПОМАГАЙТЕ!", е именно прозрачността, затова се чуствам длъжен да ви осведомя какво се случва с каузите. Чаках те 20 дена за отговор, щом си жива, значи трябваше да си коректна", изригна повече от гневен Лео Кадели.