Див скандал в Холивуд рап певици се хванаха за косите, боят бе между Карди Би и Ники Минаж

Невероятен скандал тресе Холивуд. RnB звездите Карди Би и Ники Минаж се пребиха на парти на списание "Харпърс Базар". Наложило се полицията да се намеси, за да предотврати разразилата се буря. И въпреки това двете изпълнителки не си тръгнали непокътнати от партито. Скандалът е избухнал, след като Карди Би се появила на масата на Ники и й казала "Искам да ти кажа няколко неща". Последвали писъци, викове, удари, а певицата бе изведена с разкъсана рокля и огромна цицина на челото. Освен това държеше и обувката в едната си ръка. По-късно, в социалните мрежи тя обясни причината за конфликта. "Не ми пука, когато обиждат мен, но не и когато плюят по дъщеря ми. Ники Минаж прекали. Първо заплаши музикални изпълнители и творци, че ако работят с мен, тя ще спре да работи с тях. След това започна да разпространява гнусни лъжи по мой адрес. Всичко това мога да преживея, но не и когато обиждат дъщеря ми и поставят под съмнение отговорността ми като родител, не мога да простя това. Работила съм дълго и упорито, за да постигна успеха си. И няма да позволя да ме съсипеш", пише Карди Би в Инстаграм.

От своя страна Ники Минаж пусна снимки от партито и по нищо не личеше да е претърпяла особени поражения.

Свидетели на мелето обаче разказват, че Карди Би си тръгнала с шепа коса в юмрука си. И очевидно това е бил боен трофей от Ники Минаж. [caption id="attachment_565500" align="aligncenter" width="300"]Ники Минаж и Карди Би се пребиха на парти в Холивуд сн. Инстаграм Ники Минаж и Карди Би се пребиха на парти в Холивуд сн. Инстаграм[/caption] Войната между двете датира от 2017 година, когато първо започнаха да се заяждат една с друга в песните си, а след това и по интервюта. Със сигурност на това парти не е липсвал скандалът.

 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

#PressPlay: #CardiB allegedly tried to fight #NickiMinaj at a fashion party tonight! ?? Update: A source connected to the situation said that Cardi tried to fight Nicki but Rah stepped in and ended up fighting #Cardi.

Публикация, споделена от The Shade Room (@theshaderoom) на