Мегз ще бъде първият гост на предаването Вип Хапка!

Съвсем скоро стартира новото предаване Вип Хапка, в което родни звезди ще показват кулинарните си умения пред феновете. Миглена Каканашева - Мегз ще бъде първият гост на "Хапките" и преди минути разкри любопитни неща за себе си. [caption id="attachment_565270" align="aligncenter" width="300"]Мегз Мегз се готви за старта на Вип Хапка[/caption]

"Като дете баба ми (лека й пръст) винаги казваше, че имам шило в дупето. Знаете ли какво означава това? Общо казано да не може да стоиш на едно място. Че мира не съм ѝ давала и как така веднъж не съм седнала нормално като другите деца. Голяма немирница бях. Все нещо творях и все бях набита.

Спомням си, че много исках да пия мляко с кафе. Баба и дядо бяха животновъди и мама и татко често ме изпращаха при тях. Само те се оправяха някакси с мен. А и можех да скитам на воля по кърищата. Баба всеки ден слагаше една голяма тенджера с мляко на котлона. И аз все исках да ми направят мляко с кафе. Бях гледала, че мама така го пие и исках да съм като нея, че много ми липсваше. Но, те не даваха. Кое дете пиело кафе. Аз, обаче, не знаех НЕ - и - спомням си го като бял ден- взимах едно столче. Премъквах го до печката. Взимах буркана с нескафето. И сипвах кафе в цялата тенджера. После тихо се измъквах с надеждата, че никой няма да разбере и че ще си пия колкото искам мляко с кафе. И тичах да се крия при кокошките докато на баба ѝ мине... И така всяка манджа имаше вкус на кафе, заради млякото... Вярвате ли ми, че не пия кафе, нито газирано, супер рядко алкохол и никога нищо не ми е било кой знае колко любимо. Но помириша ли мляко с кафе - се разтапям. Още мога да изпия цяла тенджера. Ей така, заради спомена за баба и защото много ми липсва... Ако искате да научите други мои детски истории от кухнята, гледайте първия епизод на ВИП Хапка. Предаването е на продуцентите ни от INSTA QUEEN и е много леко, свежо и позитивно. Аз съм първият им гост за този сезон с популярни личности. Дано им донеса успех. Пускайте да гледате", прикани феновете си Мегз.