Валентин Кулагин се похвали с наистина невероятен метод за борба с времето!

Гримьорът Валентин Кулагин става все по-младолик и свеж. Колкото и да ни дразни понякога, признаваме, че редица уж вървежни мацки могат да му дишат прахта - що се отнася до визия и кожа. Най-сетне Кулагин разкри как постига съвършенството или поне се доближава до него. [caption id="attachment_565255" align="aligncenter" width="225"]Кулагин Валентин Кулагин наистина слага в малкия си джоб доста "видни" мацки[/caption] "Защото Знанието ме отведе дотук! Стремежите ми да откривам най-новите и революционни начини да се боря с времето най-накрая са задоволени.

Лазерът на всички лазери. Лъчът на младостта - ALMA Q-Lift. Без филъри, без подутини, без издуване и неестествено изглеждащи резултати.

Защото вече можем да използваме собствения си генетичен код и провокираме производството на колаген. Без болка, без синини, без дори зачервяване! Станах, тръгнах си и никой дори не разбра, че съм си правил нещо. Благодаря на уникалния д-р Емил Бърдаров! Бързият прогрес на технологиите ни помага ежедневно да подобряваме значително качеството ни на живот. До преди няколко години ни се струваше невъзможно постигането на толкова добри резултати при подмладяване на кожата при това без никаква болка и възстановителен период. Днес с новия лазерен лифтинг Alma Q Liftимаме достъп до технология, осигуряваща непостигнати досега резултати, спечелвайки категорично “войната с бръчките”.

Alma Q Lift е процедура, протичаща в няколко стъпки:

Първата стъпка започва със създаване на множество микро-механични наранявания в дълбоките слоеве на дермата, без да се засяга епидермисът (повърхностният слой на кожата), с цел предизвикване на оздравителен процес, при който се стимулират фибробластите да произвеждат голямо количество нов колаген и еластин. Създава се нова тъкан, кожата се уплътнява. Дълбочината варира за постигане на пълно подмладяване на кожата. При най-дълбоките режими (-2,-1) се повлияват дълбоките бръчки. При режим със средна дълбочина на проникване (0) се премахват фините бръчки и се освежава тена, а при повърхностните (+1,+2) се заличават пигментациите. При следващата стъпка се предизвиква процес, който създава микро-термични наранявания отново без да се засяга епидермиса. Тази стъпка подпомага подмладяването чрез допълнително стягане на кожата и свиване на кръвоносните съдове. Третата стъпка ни дава възможност за лека, почти незабелижима намеса на лазера пряко върху епидермиса. Повлиява на останалите повърхностни несъвършенства. Премахва мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата, свива разширените пори, намалява секрецията на себум от мастните жлези и има противовъзпалително действие. Всичко това в една напълно безболезнена сесия и без нужда от възстановителен период, за да се радваме на млада и красива кожа, продължавайки нормално ежедневието си веднага след процедурата.

Резултати от Alma Q Lift:

Цялостно лифтиране на лицето Редуциране на фини и дълбоки бръчки Стягане на кожата Освежаване на тена Заличаване на пигментни петна Свиване на разширени пори Зони за прилагане: Лице Шия Деколте Ръце Alma Q Lift е от малкото лазерни процедури, които могат да се прилагат и в деликатни зони като: околоочна зона, горен и долен клепач, устни. Процедурата е подходяща за прилагане при вече поставени дермални филъри или ботулинов токсин!", обясни повече от професионално Валентин Кулагин.