Михаел Шумахер изпитва емоции (Вижте какво го разплаква)

Михаел Шумахер изпитва емоции (Вижте какво го разплаква)
4 (80%) 1 vote

Михаел Шумахер плаче

Михаел Шумахер изпитва емоции. Близки до седемкратния световен шампион във Формула 1 са разказали за френското издание „Paris Match“, че спортната легенда е в състояние да изпитва емоции, пише БТВ. „Когато го слагаме в инвалидната количка и той гледа планината и езерото, понякога се разплаква“, казва близък до семейството.

Огромната къща на фамилията е в град Гланд в близост до Женевското езеро, в Швейцария. Една част от нея е превърната в клиника и голям екип се грижи за възстановяването на Михаел. Припомняме, че 49-годишният Шумахер пострада тежко по време на каране на ски във Френските Алпи през 2013-та година. До момента много малко информация може да се намери за състоянието на шампиона, защото семейството му пази всичко в тайна и рядко дава информация как е той.

Преди няколко дни тръгнаха слухове, че семейството се мести да живее в Испания. Според тях шампионът и семейството му щяха да се местят на остров Майорка, където съпругата му Корина купи огромен имот. Много от световните медии разпространиха тази новина, а това обнадежди феновете на Шумахер, че той е добре, щом може да издържи толкова дълго пътуване.

Оказа се, че закупеният имот ще бъде използван като почивна резиденция от съпругата на Шумахер и децата им. Говорителят на пилота Сабрина Кех опроверга слуховете, че Михаел и семейството му се местят да живеят там.

Откакто Шумахер претърпя тежкия ски инцидент, информацията за неговото състояние е много малко. Семейството му пази в тайна всичко, свързано с него и избягва да дава интервюта за това как се чувства шампионът. Затова и всяка информация, която се появи за състоянието на пилота от Формула 1, се счита за истинска находка и се разпространява светкавично от всички медии.

Михаел Шумахер плаче при разходките край Женевското езеро сн. Уикипедия

Михаел Шумахер плаче при разходките край Женевското езеро сн. Уикипедия

Последната новина, че Шумахер изпитва емоции, също зарадва изключително много всички негови почитатели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Михаел Шумахер изпитва емоции (Вижте какво го разплаква)”

  1. Едо

    сеп. 21. 2018

    СКЪПИ ПРИЯТЕЛЮ, МИХАЕЛЕ! АЗ СЪМ ОТ БЪЛГАРИЯ, ЗЕМЯ КРАСИВА, КАТО ЗЕМЕН РАЙ! МНОГО ТИ СЕ ВЪЗХИЩАВАХ, КОГАТО ТИ СЕ СЪСТЕЗАВАШЕ, А ТВОЕТО ИМЕ БЕШЕ ПОЧТИ ИКОНА ЗА НАС, ТВОИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ. ИСКАМ ПОНЕ МАЛКО, ДА ТЕ ЗАРАДВАМ В ТОЗИ МЪЧИТЕЛЕН ЗА ТЕБ И ВСИЧКИ НАС ЧАС, ЗАЩОТО, КОГАТО ПРЕЗ 1995 НИ СЕ РОДИ ДЪЩЕРИЧКА, РЕШИХМЕ ДА Я НАРЕЧЕМ НА ТВОЕТО ИМЕ-МИХАЕЛА! СЕГА ТЯ ЗАВЪРШИ РЕЖИСУРА С ОТЛИЧИЕ. И ,ТЪЙ КАТО, НАШЕТО СЕМЕЙСТВО Е ВЯРВАЩО В ГОСПОДА ИИСУСА ХРИСТА И СМЕ ГО ОПИТАЛИ, КОЛКО МНОГО ТОЙ Е БЛАГ КЪМ ОНИЯ, КОИТО ГО ТЪРСЯТ, ТО НИЕ ОТПРАВЯМЕ ГОРЕЩИ МОЛИТВИ КЪМ ГОСПОДА, В КОГОТО Е И ДИШАНЕТО НИ, И ЛЯГАНЕТО НИ, И СТАВАНЕТО НИ, ЗА ТВОЕТО ПЪЛНО ИЗЦЕЛЕНИЕ! ТОВА, КОЕТО ЗА ЧОВЕЦИТЕ Е НЕВЪЗМОЖНО, ЗА БОГА Е ВЪЗМОЖНО! КАНИМ ВСИЧКИ ВЯРВАЩИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ, ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ И ДА МОЛИТСТВАТ. МЕЖДУ ДРУГОТО, ЗАПАЗИЛ СЪМ ПРЕКРАСНИ СПОМЕНИ ОТ ТЕЗИ МЕСТА ОКОЛО ЖЕНЕВСКОТО ЕЗЕРО, КОГАТО ПРЕЗ 1991 г. БЯХ НА СЪСТЕЗАНИЯ ПО ТРИАТЛОН В ЖЕНЕВА. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ И ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА, ТЕБ, МИХАЕЛЕ, ДОМЪТ ТИ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ! ДАЙ, ГОСПОДИ! АМИН!

  2. теменужка

    сеп. 24. 2018

    АМИН !

Добавете коментар