Предсказанията на сръбския Нострадамус, са повече от стряскащи

Гласувайте за статията

Той прогнозира, че Третата световна война ще пламне през 2050 година

Предсказанията на Митар Тарабич, наречен сръбският Нострадамус, са повече от стряскащи.

Сръбският Нострадамус (1829-1899) бил неграмотен, но пък за сметка на това Господ го надарил с необичайната способност да предсказва бъдещето.

Нострадамус

Той прогнозира, че Третата световна война ще пламне през 2050 година

Митар разказвал своите видения основно на местния свещеник Захари Захарович (1836-1918) .
Към днешна дата ръкописът на свещеника с предсказанията на сръбския Нострадамус, се съхранява у внука на Захарович – Деян Маленкович.

Тарабич предсказал с невероятна точност множество събития от миналия век като убийството на сръбския крал Александър и съпругата му през 1903 г., началото на войната между страните от Балканския съюз и Турция (1912) и победата на Сърбия и нейните съюзници. Той предсказал и Първата световна война, както и нападението над хитлеристка Германия и редица други важни събития от историята.

Според пророчеството на сръбския Нострадамус, Третата световна война ще пламне през 2050 и ще продължи до 2100 г. Той посочва, че когато добрите започнат да размишляват повече, ще се доближат до божествената мъдрост, но ще е твърде късно, защото злите вече ще са опустошили Земята.

Хората ще започнат да измират масово. Тогава те ще напуснат градовете и ще търсят планини с три кръста, където ще могат да отдъхнат спокойно. За жалост, тези, които успеят да спасят себе си и семействата си, няма да са щастливи дълго време. Ще настъпи голям глад, който ще умори много хора. Освен това ще се появи и страшна болест, срещу която никой няма да успее да намери лекарство доста дълго време, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар