Бременната Преслава разочарова феновете си (Вижте как)

Гласувайте за статията

Преслава разочарова почитателите си

Преслава разочарова феновете си. Поп фолк изпълнителката пусна снимка от леглото, на която държи торта. За огромно съжаление на всички почитатели на Преси обаче и на тази снимка коремчето й не се вижда. Всички фенове чакат поп фолк изпълнителката да съобщи хубавата новина, че с Павел вече са станали родители или да покаже коремчето си. А тя публикува снимки от морето, как похапва или пък стари свои хитове.

Съвсем скоро, когато един от феновете на Преслава я попита защо не показва коремчето си, Павел избухна с доста нецензурни думи в клип в мрежата. Това доста възмути почитателите на Преси. Дори и сега обаче те не спират да задават същия въпрос към нея – „Защо не показва коремчето си?“. Някои се съмняват, че Преси е бременна.

А други подкрепят своята любимка и чакат хубавата новина, че е станала майка. На всяка пусната снимка от Преслава, в мрежата, феновете й я поздравяват за хубавата й фигура. Те я съветват да не обръща внимание на грубите подмятания от недоброжелателите.

„Когато си глезена“, пише Преси на кадър от леглото, в който държи вкусна торта, която се кани да похапне. Вижда се, че Павел глези поп фолк изпълнителката като принцеса. И как няма да я глези като всеки момент тя ще го направи най-щастливия човек на света като го дари с дете.

Говори се, че поп фолк изпълнителката е на доста строга диета, защото след раждането ще бърза да се върне на сцената. Според мълвата, която се разнася, Преслава доста се притеснява да не възвърне килограмите си от началото на своята кариера. Твърди се още, че поп фолк изпълнителката се страхува да не отнесе и някой друг злобен коментар за теглото си, въпреки състоянието си. Затова Преслава избягва да показва корема си на снимките, които публикува.

Преслава разочарова феновете си като не показа коремчето си сн. Фейсбук

Преслава разочарова феновете си като не показа коремчето си сн. Фейсбук

Фактът, че Преси крия корема си обаче, не допада на феновете й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бременната Преслава разочарова феновете си (Вижте как)”

  1. сто

    авг. 18. 2018

    А бе тази не беше ли Петя?Защо я пишат все Преслава?

Добавете коментар