Елена разгневи Димитър Бербатов

Елена разгневи Димитър Бербатов
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов гневен на Елена заради постоянните й изцепки

Елена си навлече гнева на Димитър Бербатов заради постоянните си изцепки. Точно като брата на футболиста – Асен, тя обича да шофира с превишена скорост. Елена, както и Асен, винаги разчита на любимия си, за да се избави от проблеми с полицията. Но този път ситуацията е по-различна.

След като потроши подареното й от Митко порше, той й поставил ултиматум. Бербо е бесен на любимата си и е категоричен, че повече няма да й помага в подобни ситуации, за да си вземе поука.

След като осъзнала, че този път няма да й се е размине, тъй като е разгневила любимия си, Елена се заклела, че повече няма да е неразумна зад волана. Тя обещала на Бербатов, че ще се вземе в ръце и ще започне да шофира нормално и винаги ще съобразява скоростта, с която се движи, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Шоу“.

Приближени до нея са убедени, че този път тя си е взела поука. Те описват Елена като разумна жена и недоумяват как си позволява да действа безразсъдно, когато е зад волана. Може би всичко това се дължи на страстта й към високите скорости и екстремните преживявания, допълва изданието, цитирайки дружките на Елена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар