Димитър Рачков разкри истината за отношенията си с Мария Игнатова

Димитър Рачков разкри истината за отношенията си с Мария Игнатова
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков направи сензационно признание

Година след като разкри, че връзката му с Мария Игнатова е приключила и не желае да свързват името му с нейното, Димитър Рачков отново проговори за блондинката. Той сложи край на спекулациите относно отношенията му с тв водещата. От седмици се говори, че двамата са подновили връзката си.

Обичаният комик призна, че това е истина и двамата с Мария отново са заедно не само на екрана, но и в живота. Новината потвърди и самият Маги Халваджиян, който публикува в мрежата снимка на компанията му. На нея се вижда, че Рачков и Мария са на една маса заедно с Гала, Стефан и семейството на продуцента.

Преди година комикът заяви в отворено писмо до медиите, че връзката му с Мария Игнатова е приключила и не желае по никакъв повод да свързват името му с нейното. Тогава той постави ултиматум на шефовете си. Тв водещият заяви, че няма да участва в продукции, в които се изявява и бившата му, пише „България днес“.

Най-щастливи от събирането им са именно техните продуценти. Приближени до двойката коментират, че този път вероятно ще се стигне до сватба. Рачков и Мария решили да си дадат още един шанс заради силните чувства, които ги свързват. И двамата знаят, че не могат да намерят по-добър партньор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар