Бербатов съсед на Лили Иванова

Бербатов съсед на Лили Иванова
1 (20%) 1 vote

Бербатов може да си пие кафето с Лили по комшийски

Димитър Бербатов и Лили Иванова делят един етаж на луксозна кооперация в топцентъра на София

Димитър Бербатов стана съсед на естрадната ни прима Лили Иванова – разкрива в. „България днес“. Футболистът си е купил имот в същия блок, където таки има и певицата – отбелязва изданието.

С нови два апартамента, оценявани за близо един милион лева се обзавел Димитър Бербатов – сочи проверка на изданието. Жилищата са с площ от по 107 квадрата, а към тях вървят и просторни гаражи. Както подобава на звезда от неговия ранг, имотите на Бербо са на тиха уличка в топцентъра на столицата. Заради престижното си местоположение цената на жилищата в района не пада под 2500 евро на квадратен метър. Затова и основни купувачи са известни бизнесмени, чужденци и хора от подземния свят.

Апартамент в свръхлуксозната новоизградена кооперация на Димитър Бербатов отскоро има и Лили Иванова. Жилището е с площ от 196 квадрата, а за него естрадната прима плаща далеч по-реална цена – обясняват експерти. Любопитното е, че апартаментът на Лили е разположен на един етаж с този на футболиста. Така двете звезди ще могат преспокойно да си другарува и да си услужват със сол по комшийски. Близките срещи между двете звезди към момента са по-скоро хипотетични – отбелязва изданието. Докато си е у нас, Митко обитава луксозната си къща в кв. Бояна“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар