Антония Петрова е крайно разочарована от тази постъпка на новия й съпруг

Антония Петрова е крайно разочарована от тази постъпка на новия й съпруг
5 (100%) 1 vote

Тоца се завря в панелна къщичка

Антония Петрова вече изживя първото си разочарование от новия й съпруг – Ивайло Батинков.

Бизнесменът, който уж е милионер май в крайна сметка ще се окаже голяма скръндза. Тези дни стана ясно, че Батинков е закарал Антония Петрова да спи на къмпинг, вместо в петзвезден хотел, както тя е свикнала.

Антония Петрова

Тоца се завря в панелна къщичка

Новоизлюпеното семейство продължава сватбеното си пътешествие и една от спирките им, е Халкидики. На втория ръкав от острова Антония Петрова и Ивайло Батинков спят на къмпинг. Той е собственост на българи и по разбираеми причини се населява предимно от нашенци. В същият този къмпинг Тоца се врече във вечна вярност на бизнесмена.

Запознати издават, че сумата, която Батинков плаща за нощувка във въпросния къмпинг е 40 лева на вечер. За огромно съжаление на Тоца, вместо да се шири в лъскава хотелска стая, тя се разполага на 20 квадратни метра в скромна панелна къщичка.

Единственото нещо, което й харесва там, е гледката, която се разкрива към морето. Освен, че не пропуска възможността да се изпъне на плажа, за да събере тен, Антония Петрова хваща и всички мъжки погледи наоколо с огромните си бомби, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар