Тежка болест покоси Веселин Маринов

Тежка болест покоси Веселин Маринов
2 (40%) 2 votes

Певецът е на предела на силите си

След като Веселин Маринов бе покосен от тежка болест, по всяка вероятност ще му се наложи да зареже певческата си кариера.

В последно време върху плещите на Веселин Маринов се струпаха една камара ядове и грижи. Трубадурът от Полски Тръмбеш изгуби баща си. През миналия месец майка му се поболя. За капак на всички тези неприятности и той го е закъсал доста сериозно със здравето.

Веселин Маринов

Певецът е на предела на силите си

Проблемите на любимеца на няколко поколения българи започнаха в началото на месец април. Тогава с разлика от едва четири часа, Онази с козата прибра баща му Стефан и композитора Тончо Русев. Именно той написа едни от най-големите хитове на певеца. Всичко това доведе Веселин Маринов до психически срив и го изкара от строя за известно време.

Тогава Маринов сподели, че единственото, което го успокоява е фактът, че и баща му, и Тончо Русев, са успели да изживеят живота си пълноценно и докрай.
Само три месеца след кончината на съпруга си, майката на Веселин Маринов също легна болна.

Наложи се дори тя да остане за известно време в болница. От години възрастната жена има проблеми с ръцете, които отдавна й треперят. Тя вече се придвижва не с един, а с два бастуна.
След множеството преживени драми, Веселин Маринов все повече се страхува за момента, в който ще настъпи старостта.

Изпълнителят споделя, че вече не се чувства толкова енергичен, колкото е бил преди години. Освен това ежедневно ставите и коленете му напомнят за себе си. Напоследък коленните му стави вече не издържат на натоварването. Певецът е измъчван от много силни болки. Той е сериозно притеснен, че вероятно в скоро време ще му се наложи да слезе принудително от сцената, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар