Гена Трайкова направи изненадващо разкритие

Гена Трайкова направи изненадващо разкритие
5 (100%) 1 vote

Гена Трайкова не е като колежките си

Гена Трайкова изненада всички с разкритието, което направи. Тя доказа за пореден път, че не е като колежките си. И докато водещите в бТВ се надпреварват коя от тях ще излезе с по-скъпо бижу в ефир, то бившата на Венелин Петков не си пада по подобни украшения.

Блондинката има афинитет единствено към сребърните бижута. Но заради лошата им кореспонденция с тоалетите в телевизията, тя се е отказала и от тях. Бившата новинарка недоумява как останалите й колежки пръскат космически суми за бижута, пише „България днес“.

Вместо за дрънкулки, тя предпочита да харчи парите си за дрехи или за почивки. Но за съжаление блондинката рядко отмаря, най-вече заради липсата на партньор.

Фактът, че все още е сама, много я измъчва. Гена Трайкова вече е готова да създаде семейство и е категорична, че моментът е настъпил. Но все още не може да открие подходящия партньор. След раздялата с Венелин Петков тя все още не е открила негов заместник.

За разлика от нея, той откри голямата си любов. Повече от година телевизионерът се носи на крилете на любовта с очарователната Николета Маданска. Според мълвата, двамата са се сгодили. Но по настояване на Венелин, блондинката не носи пръстена си на работа.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар