Брад Пит направи скандални разкрития за Анджелина Джоли

Брад Пит направи скандални разкрития за Анджелина Джоли
5 (100%) 1 vote

Брад Пит обвини Анджелина Джоли в лъжа

Брад Пит не остана длъжен на Анджелина Джоли. Той отговори на обвиненията на актрисата. Както вече стана ясно, тя поиска от съда да наложи на бившия й съпруг изплащането на по-висока издръжка за децата им.

Актьорът заяви, че след раздялата той е изплатил сумата от 1,3 милиона долара на Джоли за издръжка на децата им. Отделно от това е дал на съпругата си заем от 8 милиона долара, за да си купи нова къща.

Той оправи обвинения към бившата си любима, че с тези твърдения се опитва да манипулира съда и медиите. И по този начин се опитва да проточи още повече дългото им бракоразводно дело.

Защитата на Анджелина Джоли също коментира твърденията му. Адвокатите на актрисата определиха думите на Пит като долна лъжа. Те заявиха, че това е опит от негова страна да отклони вниманието от собствените си грешки и да прикрие факта, че не е изпълнил родителския си дълг.

На последното заседание актрисата внесе молба в съда, в която настоява Брад да заплаща по-висока издръжка, както и приключване на бракоразводното дело до края на годината, пише Хот нюлс.

Актьорите имат общо 6 деца. Три от тях са осиновени, а останалите три са техни биологични наследници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар