Нелина си подари 7 дни на Канарските острови (Много снимки)

Гласувайте за статията

Нелина отмаря на Канарските острови

Нелина си подари седем дни на Канарските острови. Поп фолк изпълнителката е споделяла не веднъж, че много обича да пътува и винаги го прави, когато има свободно време. Нелина бе в компанията на нейни приятелки, пише ХотАрена. Дамите посетиха всички забележителности, а по споделените кадри личи, че са се забавлявали.

Нелина и нейните приятелки си прекарали страхотно, а най-впечатлени останали от действащия вулкан Тейде, който за последно изригнал през 1909-та година.

Поп фолк изпълнителката и нейната компания останали не по-малко впечатлени и от Лоро парк в Тенерифе, откъдето певицата пусна много кадри в социалната мрежа Фейсбук. Паркът е истинско райско кътче, където можем да видим много екзотични растения и животни. Той се намира в градчето Пуерто де ла Крус на западното крайбрежие на остров Тенерифе. Желаещите да посетят парка могат да стигнат до него с безплатно влакче, което минава на всеки 20 минути.

В парка има организирани най-различни представления, на които Нелина и нейната компания не пропуснаха да се насладят, става ясно от пуснатите кадри в мрежата. Най-известното е шоуто с папагали Ара – „Loro show“, което поп фолк изпълнителката и приятелките й не пропуснаха. С това шоу е свързано и името на самия парк. На испански „лоро“ означава „папагал“.

Нелина и компания се насладиха и на шоуто с косатки, става ясно от снимките. Часовете на различните представления не се застъпват, затова дамите са се насладили на почти всички, които паркът организира. Предлагат се още – шоу с делфини, тюлени, пингвини. В парка има езеро с фалминго и впечатляващ аквариум.

На всички тези забележителни неща са се насладили поп фолк изпълнителката и останалата изцяло женска компания. Нелина сподели с феновете си много снимки от красивите им изживявания там, които са оставили трайни спомени в съзнанието им.

Нелина си подари седем дни на Канарските острови сн. Фейсбук

Нелина си подари седем дни на Канарските острови сн. Фейсбук

Поп фолк изпълнителката качи снимки и от остров Ла Гомера, където глухарчетата според изпълнителката са високи колкото нея.

Канарски острови

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар