Помните ли Рейхан?

Помните ли Рейхан?
4.67 (93.33%) 3 votes

Рейхан била по-талантлива от сестра ѝ

Турска клетва затрила младата звезда на „Пайнер“ преди 13 години, преди това при катастрофа на същата дата и възраст загинала и сестра ѝ

Проклятие, изречено от влюбена туркиня, пренебрегната от обекта на чувствата си, е затрило 19-годишната звезда на „Пайнер“ Рейхан – пише в. „Уикенд“. На 25 август 2005 г. певицата загина в адска катастрофа на върха на славата си. 4 години преди това на същата възраст, при подобни обстоятелства загина и нейната по-голяма сестра Севджан – отбелязва изданието.

Макар че от смъртта на Рейхан са изминали 13 години, и до днес в родния ѝ град Ямбол местните хора не спират да коментират странните съвпадения, белязали живота на двете сестри. Те пеели с известния оркестър „Кристал“, но по-надарена била Рейхан. Певиците загинали съвсем млади, на 19-годишна възраст, а по-малката от двете сестри катастрофирала тежко в деня, в който тежък пътен инцидент погубил кака ѝ. И двете били в кома, преди да издъхнат.

От години в родния град Ямбол витаели злокобни слухове, че семейството им е застигнато от черна прокоба. Според мълвата още когато родителите им не били семейство, бащата изоставил туркиня заради майката на Севджан и Рейхан. Така клетвата на пренебрегнатата жена застигнала злощастното семейство. Двете сестри имали и брат, който е единственият оцелял от децата в семейството.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар