Хороскоп за 10 август, петък

Хороскоп за 10 август, петък
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите според хороскопа на астроложката Кети Мартинова, публикуван във в. „24 часа“

Овен
Не надценявайте своите възможности и не се впускайте в рисковани спекулации. От вас се искат хладнокръвие и трезва мисъл, така че бъдете нащрек и не се увличайте без мярка. За някои проблемите са административни.

Телец
Набелязали сте куп неща, но по една или друга причина плановете ви за деня може да се провалят. Не пришпорвайте събитията, даже ако се налага, отложете за друг път. А в работата не залитайте по неузрели проекти.

Близнаци
Срещи и контакти поглъщат цялото ви налично време. От друга страна, това е добре, защото ще научите нещо, което разкрива нова светлина върху нещата. Може да е за работата, може да е в личен план. Възможно е да осъществите важно пътуване.

Рак
Очаква ве напрегнат ден, изпълнен с много и най-различни новини, неочаквани неприятности и също толкова неочаквани шансове. Във всички случаи най-важното е да бъдете спокойни и да не позволите да ви извадят от равновесие.

Лъв
Петък идва с разнородни новини и промяна в първоначалните ви планове. Налага се да покажете умение да импровизирате. За едни тревогите са служебни, други претеглят перспективата на постоянното партньорство.

Дева
Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете замисленото докрай. Също дали сте взели под внимание всички детайли и възможни усложнения. За едни тревогите са домашни, за други – административни.

Везни
Успехът на начинанията ви зависи изключително от вашата предприемчивост и издръжливост. Откриете ли ги у себе си, ще убедите и околните в своята правота, а перспективите са най-благоприятни.

Скорпион
Точно сега обстоятелствата не са подходящи да прокарвате идеите и инициативите си. Не се инатете, изчакайте по-подходящо време и не унивайте, ако по една или друга причина не осъществите замислите си докрай.

Стрелец
Най-важното е да повярвате, че започнатото ще ви изведе до добър край. Ако не отстъпвате от принципите си, успехът ви е гарантиран. Предстои разговор, внасящ яснота в конкретен проблем. В работата бягайте от риска.

Козирог
Използвайте момента. Ще се убедите, че плановете ви се изпълняват по-успешно, отколкото сте очаквали. Направете първата крачка, после всичко ще върви от само себе си. Става дума за нещо със специално значение за вас.

Водолей
Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Търпеливо и последователно се занимавайте само с това, което наистина е според възможностите ви. А в работата е време да се преустройвате.

Риби
Не се впускайте в рисковани спекулации. От вас са искат хладнокръвие и трезва мисъл, така че бъдете нащрек и не се увличайте прекомерно. И в работата , и в личния ви живот дръжте умерената линия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар