Бременната Преслава изпадна в паника

Бременната Преслава изпадна в паника
5 (100%) 1 vote

С напредването на бременността паниката на Преслава става все по-голяма

Бременната Преслава изпадна в паника. До термина й остава около месец, но една мисъл не дава миг покой на звездата. Преси се ужасява при мисълта, че растящият в утробата й живот е причината за качването на килограми.

Тя все още не е забравила тежките моменти, в които се бореше с излишните килограми. С много усилия и лишения звездата успя да свали цели 20 кг. Но още по-трудно се оказа задържането на постигнатия резултат. В последните 5-6 години Преслава спазва строг режим. Тя редовно следи калориите, които приема. Отказала се е напълно от всичко сладко, мазно и солено.

Но откакто е с Павел, тя си позволява повече храни. Любимият й често влиза в кухнята и редовно я глези с домашни ястия.

Но въпреки бременността си, Преси не се отпуска. След като разбрала, че ще става майка, тя увеличила тренировките във фитнеса. Мисълта, че коремът й расте постоянно, я ужасява. Неслучайно тя обработва предварително снимките си, преди да ги публикува в социалните мрежи.

Преси не се е отказала от диетите и продължава с ограниченията, въпреки деликатното си състояние. Тя е качила само 6 кг от началото на бременността си и въпреки, че застрашава живота на бъдещия си наследник, не се отказва от строгия режим, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар