Защо Слави Трифонов би шута на Башиянов? (Всичко за скандала)

Защо Слави Трифонов би шута на Башиянов? (Всичко за скандала)
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов най-после изпълни заканата си

Слави Трифонов най-после изпълни това, което планира от доста време. Шоуменът се раздели с най-недолюбвания си подчинен. От тази есен Тодор Башиянов вече не е част от екипа му. Публична тайна е, че той и Слави не се понасят.

Въпреки усилията да се хареса на шефа си, Башиянов така и не успя да постигне това през годините. Той работи за Дългия в продължение на пет години. Тодор дойде на мястото на напусналия Виктор Калев, който беше един от фаворитите на шоумена. Но Башиянов така и не успя да заеме мястото му в сърцето на Трифонов, пише Хот арена.

От самото начало Дългия не може да го понася и зрителите постоянно ставаха свидетели на негативното му отношение към актьора. Но зад кулисите отношението на Слави Трифонов към Тодор било още по-ужасно. Шоуменът обвинявал него за всички неуспехи на шоуто и най-вече за слабите скечове.

Според запознати, на Башиянов също му писнало от отношението на Слави към него и никак не съжалявал, че вече не е част от екипа му. Съжалявал единствено за заплатата в шоуто, която била в размер на 2500 лв. Тодор получавал най-ниско възнаграждение за труда си, но въпреки това бил доволен, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар