Слави Трифонов изгони Башиянов

Гласувайте за статията

Башиянов и Слави не се дишат един друг

Актьорът беше уволнен след 5 години опити да се разбере със Слави Трифонов

Тодор Башиянов най-сетне се отърва от проблемите в работата си – пише в. „Уикенд“. Той вече не е част от екипа на „Шоуто на Слави“. Занапред ще може да живее спокойно и няма да му се налага да търпи гневни изблици от страна на вече бившия си шеф – отбелязва изданието.

Слави Трифонов, който отдавна се канеше да уволнява най-прясно назначения от тримата си актьори, най-накрая е спазил своята закана. От новия сезон Башиянов вече няма да се появява в шоуто. Поне засега не се очаква мястото му да бъде заето от ново попълнение. Щатът му се закрива, а като актьори в предаването ще работят само Мариан Бачев и Краси Радков. Когато се налага, рамо може да получават от Иво Сиромахов, каквато е практиката от години.

Уволнението на Башиянов идва след серия заплахи от страна на избухливия му шеф, част от които са правени директно в ефира на предаването. Актьорът от Пловдив постъпи на работа в шоуто в края на 2013 г. Той трябваше да замести наскоро напусналия Виктор Калев. Както предшественика си, Башиянов бил протеже на Камен Воденичаров и отивал при Слави след лични препоръки от бившия му колега. За разлика от Калев обаче, не успял да влезе под кожата на Дългия. Колкото и да се опитвал да му се хареса, удрял на камък. Пред годините Слави често го е обвинявал в некадърност и бездарие, дори в мързел – припомня изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар