Меган Маркъл изненада всички с решението си

Меган Маркъл изненада всички с решението си
5 (100%) 1 vote

Едва ли Меган Маркъл е направила това по собствено желание

Меган Маркъл взе решение, с което изненада всички. Херцогинята отхвърли покана за наградите „Еми“. Събитието за най-добри филмови продукции ще се състои на 17 септември. Съпругата на принц Хари, която доскоро се изявяваше като актриса, е сред първите, получили покана за мероприятието.

Всеизвестен факт е, че участието й в „Костюмари“ се оказа нейният път към славата и без тази продукция едва ли Меган Маркъл щеше да е това, което е днес. Но очевидно тя бързо е забравила този факт и вече се държи високомерно, пише Марица.бг, позовавайки се на Daily Mail.

Според критици в основата на отказа на херцогинята стои не само високомерие. Вероятно тя е отхвърлила поканата, съобразявайки се с етикета. За кралските особи не е присъщо присъствието на подобни събития. Меган Маркъл многократно наруши етикета, откакто е херцогиня.

Но очевидно вече си е взела поука от грешките и не желае да злепоставя кралската фамилия.

Според запознати, Меган Маркъл е отказала покана единствено заради забраната кралски особи да присъстват на подобни събития. В противен случай тя за нищо на света не би се лишила от възможността да стане център на вниманието и да прикове всички погледи към себе си, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар