Софи Маринова все по-влюбена! (Вижте как го показа)

Гласувайте за статията

Софи Маринова лудо влюбена в Гринго

Софи Маринова е все по-влюбена в своя любим Гринго. Ромската перла не спира да показва своята любов към него в единствената й официална страница в социалната мрежа Фейсбук. Софка редовно публикува снимки с романтични послания към мъжа до нея. А любовта им още повече се засилва след като няколко месеца двамата бях разделени.

„Ти ми показа, че има обич без болка, усмивка без сълзи. Ти ми показа, че мога да бъда обичана такава, каквато съм“, гласи едно от последните романтични признания на Софи към нейния любим Гринго, публикувано във Фейсбук.

Според нея интригите, че той само я използва заради парите са в миналото, пише „България днес“. Макар че след излизането от затвора Гринго няма доходи, за Софи не е проблем да се грижи за семейния бюджет. Любимият на ромската перла е с нея навсякъде и нито за минута не се отделя от нея.

А в момента Софка се е заела с това да развива музикалната кариера на сина си Лоренцо. Тя е категорична, че именно музиката е призванието на сина й и вече е време той да има самостоятелни участия и доходи. Във Фейсбук Софка усилено рекламира Лоренцо. Тя постоянно публикува негови песни и моли почитателите си също да споделят музикалните творения на сина й.

Софи също така подкрепя Лоренцо и на сцената. Тя се качва там, за да изпее някои от своите хитове, както и даде морална подкрепа на сина си. Лоренцо вече има няколко самостоятелни песни, които събират доста харесвания и добри отзиви от почитатели.

Любимият на Софка пък не изпуска от поглед своята любима дори за миг и я следва навсякъде. Семейството почти винаги е заедно.

Софи Маринова още по-влюбена в Гринго сн. Фейсбук

Софи Маринова още по-влюбена в Гринго сн. Фейсбук

Кога точно ще станат семейство и пред закона, Софка пази в тайна. „Ние отдавна сме си семейство“, казвала е тя, но пази за себе си датата на сватбата от суеверие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар