Бившият съпруг на Меган Маркъл чака първо бебе (Подробности)

Бившият съпруг на Меган Маркъл чака първо бебе (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Бившият съпруг на Меган Маркъл очаква първото си дете

Телевизионния съпруг на Меган Маркъл очаква първото си дете. А херцогинята на Съсекс най-вероятно ще му бъде кръстница. Един от най-близките приятели на звездата — Патрик Адамс, който играеше неин годеник, а също и съпруг в „Костюмари“, съвсем скоро ще стане баща.

Дългогодишната му приятелка и колежка от сериала Троян Белисарио очакват първото си дете.

Актрисата е позната от сериала „Сладки малки лъжкини“, но се запознава с Патрик, докато има епизодична роля в „Костюмари“. Двойката се влюбва от пръв поглед и дори пламенната любов между Адамс и Меган в сериала, не успява да ги раздели.

Чаровните влюбени вече получиха честитка от кралската фамилия относно предстоящото раждане. Също така се очаква Меган и Хари да бъдат поканени за кръстници на бебето, след като се роди.

По ирония на съдбата, не само бившия телевизионен съпруг на новата британска принцеса чака дете. Екссъпругът й Тревър Енгелсон също е в очакване да бъде баща. Както се говори, настоящата му приятелка е в очакване на първо бебе. И то е момче.

За тази бременност обаче не се говори, тъй като продуцентът изрично е настоял да се забрави, че някога е бил женен за Меган. Енгелсон, за разлика от роднините на херцогинята, не успя да надделее над кралските служби. Телевизионерът се отказа и от сериала, който планираше да прави за нея. И в седмиците преди сватбата на Меган и Хари, той потъна в пълна анонимност.

Телевизионния съпруг на Меган Маркъл очаква първото си дете сн. Instagram

Телевизионния съпруг на Меган Маркъл очаква първото си дете сн. Instagram

Бивши приятели на двойката все пак не се сдържаха да подхвърлят, че докато Меган търси себе си, съпругът й вече се е обзавел с нова жена и създава истинско семейство. Много от тях обвиняват актрисата за развода им и твърдят, че е социална авантюристка. Дори след като официално стана принцеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар