Димитър Рачков живее в невиждан лукс (ФОТО)

Димитър Рачков живее в невиждан лукс (ФОТО)
4 (80%) 8 votes

Димитър Рачков е един от най-богатите актьори у нас

Димитър Рачков живее в невиждан лукс. Комикът, който се слави със своята пестеливост, от години инвестира парите си в недвижими имоти. Но перлата в короната сред имотите, които притежава в страната, е имението му в село Твърдица, научи „Ретро“. За него той е пръснал повече от половин милион лева.

Преди година комикът решил да инвестира в имот за отдих. Къщата е построена върху парцел, наследен от майка му. Димитър Рачков решил да построи луксозната къща не само за себе си, но и за родителите си, които живеят в апартамент в Бургас.

За проекта на луксозното имение той се доверил на видни столични архитекти, проектирали имотите на повечето родни богаташи. Запознати коментират, че за луксозната къща в Твърдица комикът е броил най-малко 500 000 лв. В сумата влиза и основното обзавеждане на дома без декоративните елементи.

Имотът на Димитър Рачков разполага с 4 спални и 4 бани, две от тях са снабдени с джакузи. Всяка една от спалните разполага и с просторна тераса. В дома на комика има и две мраморни камини. Цялата къща е с подово отопление и само за тази екстра Рачков е броил 50 000 лв.

На първия етаж се намира просторният хол, към който има и кабинет. Дворът към къщата е с площ от един декар и изобилства от цветя, засадени лично от майката на тв водещия. Луксозното имение на Рачков е под постоянно видеонаблюдение и за целта са монтирани цели десет камери, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар