Иво Танев не сдържа възхищението си от сватба, на която беше водещ!

Шоуменът Иво Танев е присъствал на стотици сватби. И като гост, и като водещ. Този път обаче той не скри възхищението си от последната, на която беше преди дни. При това съвсем "обикновена" - тоест без младоженците да са от ранга на Светлана Василева и Християн Гущеров. Ето какво написа Иво Танев: [caption id="attachment_561118" align="aligncenter" width="300"]Иво Танев Иво Танев просто се умили от класата на младоженците и гостите им[/caption] "Повлиян от отразяването на няколко сватби в социалните мрежи, през тези „летни дни”, реших да споделя преживяното от последното сватбено тържество. На коeто бях водещ и поех част организацията. Оженихме двама прекрасни млади и влюбени. Сватбата им се проведе в хотел Самоков в курорта Боровец. Гостите бяха почти 300, от различни краища на България. Естествено основната група беше от самоковския край.

Защо разказвам това ли? Защото след опита, който съм натрупал от почти 200 сватби, които съм водил и организирал, много рядко съм бил свидетел на подобно тържество на любовта, човечността и уважението към хората и традициите!

Младоженците с охота приеха моите препоръки и с изключителна елегантност преминаваха през романтичните ритуали, които им бях подготвил. През цялото време, това предизвикваше приятни и незабравими емоции, както у тях, така и у гостите им. Аз си признавам, че наблюдавах с радост как се забавляваха младоженци, кумове, родители, близки и приятели. А повярвайте ми, те се забавляваха красиво, много красиво! Изпитах огромно удоволствие да им изпея няколко от най-незабравимите български песни и световни евъргрийни. Безкрайно ме възхити това, че всички се веселяха искрено и красиво. Нямаше пиянски изцепки, нямаше простотии и избиване на комплекси. Мъжете бяха мъже! Не седяха по масите и не гледаха тъпо как жените им танцуват, а канеха половинките си и танцуваха вдъхновено с тях. Дансингът беше огромен, а на моменти беше тясно, но това не пречеше на никой. Гостите се радваха един на друг и преминаваха с лекота от хората, които оркестър Хебър поднасяше по най-добрия начин, към българска и световна поп и рок музика. Двамата диджеи бяха супер професионалисти и на изключително ниво! И пак ще подчертая!!! Всичко се случваше елегантно, без никакви простотии и излишни демонстрации. Класа, класа, класа. Това беше един красив урок по подготовка, организация и провеждане на незабравима сватба! Искрено пожелавам на всеки, на който му предстои подобно събитие, да го изживее по този начин. Дай Боже", възхити се Иво Танев.