Джаро скъса джоба! (Михаил Билалов плаща 4 бона издръжка на жена си)

Гласувайте за статията

Джаро остана без пари, плаща солидна издръжка на японската си съпруга

Джаро скъса джоба, няма ангажименти

Джаро остана без пари. Актьорът Михаил Билалов е закъсал сериозно с финансите, а причината е солидната издръжка, която трябва да плаща на японската си съпруга.

Новият Мистър „Стани богат“ Михаил Билалов се порадва твърде кратко на добрия си хонорар. По ирония на съдбата в момента актьорът доста е прибрал перките и харчи остатъците от 5-те бона заплата, които заслужи за блестящите изяви в топ шоуто.

Предаването бе спряно на 1 април заради Световното първенство по футбол в Русия и така и не тръгна през юли, а август е ваканционен за всички продукции. Така Мишо успя да се изяви само 2 месеца и половина. През лятото обаче и театрите почиват, така че талантът остава без ангажименти, а оттам и без пари, писа „Таблоид“.

Джаро

Снимка: БНТ

Сега е увесил нос и мърморел, че не може да си позволи дори почивка на някой китен гръцки остров. Проблемът му бил, че след развода с японката Санае трябва да плаща издръжка за двете си дъщери Данае-Анна и Олга-Елена. Семейството живее в Париж, където всичко струвало много скъпо, и Билалов трябвало да праща поне по 2000 евро на месец, за да е в помощ.

Очаква се да захлеби чак септември, когато стартира новия тв сезон и „Стани богат“, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар