Пет вещи, които носят нещастие (Вижте какво да изхвърлите веднага от дома)

Гласувайте за статията

Пет вещи могат да ви докарат нещастие и болести, вижте от какво веднага трябва да се отървете

В съвременния дом често натрупваме вещи,които не са ни необходими. Но не ни се разделя с тях. Има обаче такива, които веднага трябва да изхвърлим, а не да складираме.

Дрехи, за които смятате, че ви носят лош късмет изхвърлете без капка жал. Те ще продължат да ви създават неприятности ако веднъж вече са сторили това. Никак не е лошо да обновите гардероба си.

Боклук, складиран на терасата предизвиква финансови проблеми. Много от нас запазват там най-различни бутилки,кашони или стари вестници и списания. Когато ви нападнат финансови проблеми не се чудете. А веднага изхвърлете всичко ненужно в кофата за боклук.

Цветята не са еднакво полезни, макар и да са красиви. Според Фън Шуй изкуствените носят негативна енергия в дома ви. А от там влияят неблагоприятно на здравето. Специалистите твърдят, че те изсмукват жизнената енергия. Затова ги отстранете и отглеждайте само живи.

Подаръци, получени от бивши задушват всяка нова любов. Ако държите вкъщи или в офиса снимки, сувенири или книги от бившата си половинка те носят негативна енергия, задържат ви в миналото и пречат да продължите напред. След края на всяка връзка подобни вещи се изхвърлят.

Държането на вещи на близки починали хора може да е опасно. Те връщат душата на умрелия, но и могат да навредят на здравето. Затова дрехите на починал се раздават. Но ако имате ценности които са скъпи изчакайте два, три месеца след погребението и установете как се чувствате. Ако сте добре ги оставете, ако здравето ви се влошава задължително ги претемахнете., предават от blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар